Услови коришћења

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje platforme K015. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela bez dozvole, smatra se kršenjem autorskih prava. Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi/portali:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 500 karaktera iz teksta, naslov, jednu fotografiju, uz obavezno navođenje autora fotografije obavezno vidljivo navođenje izvora (K015) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži “nofollow”!

Televizija/radio

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta i video sadržaja uz obavezno navođenja K015 kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Štampana izdanja

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta, uz obavezno navođenja K015 kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

K015 zadržavaja pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo K015, ne smatraju se delom sajta i K015 ne snosi odgovornost za njih.

AUTORSKA PRAVA

K015 štiti privatnost korisnika u skladu sa važećom Zakonskom regulativom i sopstvenim mogućnostima. Svi sadržaji (tekstualni, vizuelni i audio materijali) objavljeni na platformi K015 su isključivo vlasništvo osnivača.